Botuliini -hoidot juonteisiin

Botuliini

Botuliini on hyvä ja tehokas silottava hoito yläkasvojen ryppyihin. Näistä esimerkkinä ovat otsan horisontaaliset juonteet, sibeliusjuonteet ja silmien ympärille ilmestyvät rypyt. Sillä voidaan hoitaa myös kaulaa ja dekolte-aluetta. Säännöllisesti otettuna botuliini-hoidoilla on ikääntymismuutoksia ennaltaehkäisevä vaikutus.

Botuliinilla (arkikielessä Botox) ei täytetä mitään, vaan sillä relaksoidaan lihaksia injektoimalla aine lihakseen hyvin pienellä neulalla lähes kivuttomasti. Tulos on pirteä ja luonnollinen oikein tehtynä.

Botuliinia on käytetty vuosikymmenien ajan mm. spastisuuden hoidossa. Sillä saadaan myös hyviä tuloksia migreenin ja hampaiden narskuttelun hoidossa. Botuliini auttaa myös yllättävän monia häiritsevän liikahikoilun hoidossa, koska se lamauttaa hikirauhasten toiminnan.

Botuliini -hoidon vaikutuksen kesto

Botuliinin vaikutus kestää noin 4-6 kuukautta ja sen jälkeen hoidon voi tarvittaessa uusia.

Tulokset pysyvät pidempään, jos alkuun käy useammin hoidoissa. Silloin botuliinilla hoidettu lihas ei pääse vahvistumaan hoitokertojen välillä.

Hoidosta

Hoito on toimenpiteenä nopea, eikä yleensä muita sivuvaikutuksia ole, kuin mahdolliset pienet mustelmat. Hoidossa voi käydä siis vaikka ruokatunnilla! Botuliinihoito sopii myös miehille. Hoidon jälkeen sen pysyvyyden varmistamiseksi on kuitenkin hyvä välttää mm. saunomista tai muuta voimakasta hikoilua kolme vuorokautta.

Haluatko tietää lisää?
Ota yhteyttä sähköpostitse