Plasma Pen ihon uudistamiseen ja kiinteyttämiseen

Plasma Pen -hoidossa iholle muodostetaan iholle pieniä mikrotraumoja, jotka stimuloivat uutta kollageenia ja auttavat aktivoimaan kasvutekijöitä iholle.

Plasmasalama syntyy, kun ihon kosteus yhdessä energian ja hapen kanssa muodostaa höyrystymispisteen tuottaen ns. plasmaa, joka välittömästi supistaa ja kiinteyttää ihoa.

Plasmasalamasta ihon pintaan muodostuu lämpöpiste, joka vapauttaa lämpöä syvemmälle ihoon, aina dermikseen saakka. Tämä käynnistää ihon luonnollisen kiinteytymisreaktion, joka jatkuu kuukausia itse hoidon jälkeen.

Plasma Pen -hoito

Laitteen hoitopää ei kosketa ihoa vaan trauman tekee plasmasalama. Tämä mikrotrauma stimuloi uutta kollageenia ja auttaa aktivoimaan kasvutekijöitä, eli fibroblasteja iholle. Hoidon jälkeen jäljet näkyvät iholla n. 5-10 päivää, jonka jälkeen iho jatkaa vielä uudistumista ja kiinteytymistä jopa 12-viikon ajan. Hoito on turvallinen ja lähes kivuton, iho puudutetaan puuduttavalla voiteella.

Plasmalla voidaan poistaa iholta mm. raskausarpia, maksaläiskiä sekä kiristää huomattavasti kasvojen, kaulan ja vartalon ihoa. Sillä voidaan tehdä myös ihoa erittäin tehokkaasti uudistavia spray-hoitoja kasvojen alueelle.

Hoito voidaan tehdä kaikille terveille henkilöille.

Hoitoa ei voi tehdä jos sinulla on

  • Aktiivinen herpes (tarvitsee estolääkityksen)
  • Raskaus ja imetys
  • Sydämentahdistin
  • Iho ei ole ehjä hoidettavalta alueelta

Hoidon jälkeen

Hoidon jälkeen hoidettu alue tulee pitää kuivana noin kaksi päivää eikä ihoa saa myöskään rasvata kahteen päivään.

Meikin käyttö on kielletty kunnes ruvet ovat täysin parantuneet. Hikoilu, uiminen ja saunominen ovat kiellettyjä niin kauan kunnes ruvet ovat parantuneet.

Punoitus, turvotus, lievä kutina ja kihelmöinti ovat mahdollisia hoidon jälkeisinä päivinä. Käsitelty alue on heti hoidon jälkeen hieman punoittava ja ruskeat pisteet näkyvät selkeästi.

Kolmantena päivänä on jo nähtävissä selkeästi tulosta hoidosta ja iho on siistimmän näköinen. Aurinkovoiteen käyttö on suositeltavaa hoidon jälkeen lähiviikkojen aikana. Hoidon tulokset ovat pitkäkestoisia ja pysyvät usemman vuoden. Hoitokertojen määrä on 1-3.

Yhdellä hoitokerralla saadaan jo näyttävä tulos, ja uusi hoito voidaan tehdä tarvittaessa noin 8 viikon kuluttua.

Ennen ja jälkeen -kuvia

Plasma Pen - Ennen ja jälkeen