Ultrasonolipolyysi selluliittiin ja rasvakertymiin

Rasvanpoisto

Matalataajuinen Body Star Ultrasonolipolyysi monianturihoitomenetelmä on tehokas ja turvallinen, ei-invasiivinen hoito vartalon sitkeisiihin selluliitti- ja rasvakertymiin.

Se on ainoa tunnettu hoitomenetelmä, joka pystyy puristamaan triglyseridejä rasvasoluista vaikuttaen vähentävästi rasvakerroksen paksuuteen ja selluliittiin. Lue lisää …

Hifu – veitsetön kasvojen kohotus

HIFU on täysin uudenlainen ja ainutlaatuinen hoitomenetelmä kauneudenhoidossa. Se kutistaa ja kiinteyttää ihoa turvallisesti, ilman kirurgisia toimenpiteitä.

HIFUn teknologia perustuu ultraääneen, jonka ansiosta impulssi kohdentuu tarkasti moneen eri kohtaan ja kerrokseen kudoksessa. Näin iho ikäänkuin kiinteyttää ja uudistaa itseään.

Lopulliset tulokset näkyvät viikon/muutaman kuukauden kuluttua vähitellen. Se on lähes kivuton hoito ja sillä voi hoitaa tarkasti haluttuja alueita. Lue lisää …

Rasvanpoisto ultraäänen avulla

Rasvanpoisto

Rasvakudosta voidaan poistaa tarkasti määritellyiltä alueilta ilman leikkausta.

Rasvanpoisto ultraäänen avulla on hoito, jolla voit päästä ylimääräisestä rasvakudoksesta eroon vain ongelma-alueella josta haluat rasvaa tai selluliittiä poistettavan. Hoito tuhoaa rasvasoluja muutaman sentin syvyydeltä, uusimman teknologian avulla, ilman leikkausta.

Näin rasvan pystyy poistamaan helposti juuri sieltä, mihin se on kertynyt. Lue lisää …