Restylane Lip – Huulien muotoilu

Huulien muotoilu

Halusit sitten lisätä pyöreyttä tai täyteläistä pehmeyttä, huulien muotoilu Restylane Lipillä antaa sinulle toivotun tuloksen. Vastuttamattoman pehmeät huulet eivät ole vain nuorten ja geneettisesti onnekkaiden oikeus, ne kuuluvat kaikille.

Restylane Lip hoidoista

Uudet ja innovatiiviset Restylane Lip -tuotteet on räätälöity luomaan hienovarainen, mutta huomattava ja ennenkaikkea luonnollinen tulos, onpa sitten tarkoituksesi lisätä volyymia tai vain muokata pehmeyttä.

Restylane -huulituotteilla voi lisätä tilavuutta hienovaraisesti, tehdä huulista entistä pehmeämmät ja sileämmät, sekä palauttaa huulten luonnollisen kosteustasapainon. Jopa pienet muutokset saavat aikaan ison eron.

Restylane Lip on pehmeä ja myötäävä geeli. Se korvaa huulista iän myötä hävinneen hyaluronihapon, pitää huulet täyteläisinä ja säilyttää niiden muodon.

Huulesi näyttävät käsittelyn jälkeen houkuttelevimmilta. Hoito tekee niistä terveemmän, pehmeämmän ja kosteamman tuntuiset. Restylane Lipillä tehty huulien kohennus estää myös huulipunan tuhraantumisen huulirajalla. Restylane Lip on osa Restylane -tuoteperhettä.

Toimenpiteestä

Huulien muotoilu tehdään yleensä kahdessa vaiheessa – tilavuus ja huulirajan muotoilu. Restylanea ruiskutetaan ylä- ja/tai alahuulen alle, jolloin suusta tulee näkyvämpi ja huulista täyteläisemmät. Käsittely täydennetään usein huulirajaa pitkin tehtävällä injektiolla, mikä parantaa huulien muotoa. Selkeämpi huuliraja nuorentaa ja kaunistaa. Nenää kohti menevät linjat (philtrum) voidaan korostaa ruiskuttamalla niihin geeliä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytetään useimmiten näiden kahden käsittelyn yhdistelmää.

Kivunlievitys

Huulien käsittelyn yhteydessä käytetään lähes aina paikallispuudutusta, silloin käsittely on kivuton.

Vaikutuksen kesto

Aineen ruiskutuksen jälkeen huulissa esiintyy yleensä vähän turvotusta. Siksi välittömästi käsittelyn jälkeen näkyvä tulos ei välttämättä ole lopullinen. (Turvotus häviää yleensä muutamassa päivässä tai viimeistään viikossa.) Halutun tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme täydennyskäsittelyä kahdesta neljään viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelystä. Se lisää käsittelyn vaikutusten pysyvyyttä.

Kuvia ennen ja jälkeen

Kuvia ennen ja Restylane Lip -hoitokerran jälkeen. Näet kuvat isompana klikkaamalla pikkukuvaa.