Restylane Vital – Ihosi hyvinvointiin

Restylane Vital

Restylane Vital on puhdas kristallinkirkas geeli, joka sisältää samanlaista hyaluronihappoa kuin oman kehomme tuottama.

Restylane Vital antaa ihollesi luonnollista elinvoimaa, joka siirtyy koko olemukseesi. Sen lisäksi, että näytät terveemmältä ja nuoremmalta myös tunnet itsesi pirteäksi ja itsevarmaksi.

Restylane Vitalissa ei ole mitään lisäaineita ja se on valmistettu ei eläinperäisestä lähteestä, minkä ansiosta käsittely on turvallinen ja luonnollinen. Käsittely kosteuttaa ihoasi ja lisää sen kimmoisuutta ja kiinteyttä ja saa sinut näyttämään luonnollisen raikkaalta ja nuorekkaalta.

Ikääntyessämme kehomme tuottaa entistä vähemmän hyaluronihappoa, mikä vähentää ihomme joustavuutta ja elinvoimaisuutta. Hyaluronihappo sitoo vettä, kosteuttaa ihoa ja pitää sen raikkaana, kiinteänä ja terveenä. Restylane Vital hoitaa kuntoon kasvosi, mutta sen nuorentava vaikutus on niin tehokas, että sitä voidaan käyttää myös kaulan, dekolteen ja kämmenien ihossa.

Kun Restylane Vitalia ruiskutetaan ihon alle, se kiinteyttää ja vahvistaa ihoa saaden sen näyttämään raikkaalta, elinvoimaiselta, terveemmältä ja nuorekkaammalta. Restylane Vital on osa Restylane -tuoteperhettä.

Hoito tehdään sarjahoitona kerran kuukaudessa, yhteensä kolme hoitokertaa.

Kuvia ennen ja jälkeen

Kuvia ennen ja kolmen hoitokerran jälkeen. Näet kuvat isompana klikkaamalla pikkukuvaa.