Restylane -hoidot

Restylane

Juonteita ja uurteita täytetään turvallisesti hyaluronihapolla. Markkinoiden eniten tutkittu ja käytetty tuote on ruotsalainen Restylane. Se on laboratoriossa kehitetty valmiste, jonka kemiallinen koostumus on lähinnä kehon omaa hyaluronihappoa.

Kehossamme on omasta takaa hyaluronihappoa, mm. silmissä, lihaksissa, nivelissä ja ihossa. Ikääntyessämme hyaluronihapon koostumus muuttuu, eikä se silloin pysty enää sitomaan yhtä hyvin kosteutta.

Hyaluronihappo juonteen häivyttämisen lisäksi myös kosteuttaa ihoa sisältä päin, sekä parantaa ihon rakennetta. Hyöty on siis paljon muutakin kuin juonteen häivytys.

Markkinoilla on tänä päivänä noin 2000 eri täyteainetta, sen vuoksi kannattaa perehtyä aineeseen, jota on ottamassa. On olemassa paljon halpoja hyaluronihappovalmisteita, joissa hyaluronihappo on otettu esimerkiksi kukon heltasta ja virtahevon nahasta. Halpaa, mutta ei niin turvallista. Eläinproteiini lisää komplikaatioriskiä.

Tuote ei siis sisällä mitään eläinperäistä, vaan on valmistettu nashateknologialla. Nasha= ei eläinperäinen stabiloitu hyaluronihappo. Tämä tekee siitä turvallisen. Restylane käyttää vuosittain suuret summat tuotekehittelyyn ja tutkimukseen, tällä turvataan asiakkaalle laadukas ja turvallinen tuote.

Hoitoja on tehty ympäri maailmaa jo yli 20 miljoonaa, tämäkin kertoo aineen turvallisuudesta ja suuresta suosiosta. Tuotesarjaan kuuluu paljon eri tuotteita, joka juonteeseen oma paksuus. Aine siis valitaan aina asiakkaan, juonteen kohdan ja syvyyden perusteella. Tämä varmistaa hyvän pysyvyyden.

Toimenpiteestä ja kivunlievitys

Toimenpiteet tehdään pienellä steriilillä neulalla hyvin kivuttomasti. Aineissa on myös puudute valmiina, tosin jos tahdot hoidon ilman lidocaiinia eli puudutetta, sekin on mahdollista.

Vaikutuksen kesto

Jos hoidon uusii siinä vaiheessa, kun ainetta on vielä jonkin verran jäljellä edellisestä hoidosta niin hoidon kesto pitenee. Yleensä hoidon vaikutus kestää noin 6-18 kuukautta, riippuen hoidettavasta alueesta.

Jos et uusi hoitoa, hyaluronihappo liukenee vähitellen pois.

Kuvia ennen ja jälkeen

Kuvia ennen ja hoitokerran jälkeen. Näet kuvat isompana klikkaamalla pikkukuvaa.