Tietoa injektiohoidoista

Injektiohoito

Injektiohoito on nopea, ei-kirurginen tehokas tapa saada heleyttä ilmeeseen ja päästä eroon epätoivotuista juonteista, jotka usein vanhentavat. Muutokset ovat hyvin luonnollisia, eikä kukaan tiedä sinun ottaneen hoitoja, ellet itse kerro asiasta. Yleensä muut ihmiset kiinnittävät huomion vain piristyneeseen ja raikastuneeseen ulkonäköön.

Kaikissa injektiohoidoissa korostetaan vain hoidettavan omia luonnollisia kasvonpiirteitä, joihin ikääntyminen on tehnyt muutoksia. Hoidoilla ei yritetä muuttaa omia piirteitä, tai tehdä eri näköistä. Hoidot sopivat hyvin myös miehille.

Injektiohoito on oikea ratkaisu sinulle, joka haluat pitkäkestoisen lopputuloksen, ilman että se on kuitenkaan pysyvä. Tämä antaa vapauden päättää, haluaako lopputulosta ylläpitää jatkossakin.

Lihasta relaksoivat hoidot

Yläkasvojen juonteita ja yleisilmettä kohentavista hoidoista tehokkain ja suosituin on botuliinilla tehtävä injektiohoito. Sillä ei täytetä mitään, vaan relaksoidaan lihaksia injektoimalla botuliinia hoidettavaan kohtaan, kuten otsan juonteet, hyvin pienellä neulalla. Botuliinista on apua myös mm. migreenipotilaille sekä hampaiden narskuttelusta kärsiville.

Täyteainehoidot

Täyteainehoidoissa käytämme Restylanea, jolla hoitoja on tehty yli 20 miljoonaa. Ruotsalainen Restylane onkin markkinoiden eniten tutkittu ja käytetty tuote.
Restylanen laajan tuoteperheen ansiosta hoidot ovat aina yksilöllisiä. Sen sisältämä hyalorinihappo ei sisällä mitään eläinperäistä, joten ihotestejä ei tarvita, ja allergisten tai yliherkkyysreaktioiden mahdollisuus on pieni.

Luonnollinen lopputulos

Restylanen kampanjassa esitellään todisteena lopputuloksen luonnollisuudesta kaksosia, joista toinen on hoidettu Restylanella. Näet kuvat isompana klikkaamalla pikkukuvaa.

Haluatko tietää lisää?
Ota yhteyttä sähköpostitse