Ihon happihoito

Happihoito

Jos ihosi on kuiva ja vaatii pikaista kaunistusta, happihoito on tehokas pikakaunistaja.

Happihoitoa voi kokeilla kerran tai sitten useamman kerran kuurin, jolloin positiiviset muutokset kasvojen ihossa ovat jo selkeästi havaittavissa.

Happihoito perustuu siihen, että ihoon laitetaan erikoisseerumia tiivistetyn hapen sekä korkeapaineen avulla. Iho tavallaan pumpataan täyteen kosteutta. Näin seerumi pääsee suoraan ihon sisälle rasittamatta sitä tarpeettomasti. Lue lisää …

Neulaton mesoterapia

Mesoterapia

Neulaton mesoterapia on kivuton ja erittäin tehokas menetelmä eri tehoaineiden imeytykseen. Se on siten myös hyvä vaihtoehto injektiohoidoille.

Neulaton mesoterapialaite käyttää korkeataajuusmenetelmää, jossa ihon solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkaasti syvälle ihoon ja kudoksiin.

Tehokkaat sähköimpulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, jota kautta tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi ilman, että ihoon tarvitsee puhkaista reikiä. Lue lisää …

Ihon kemiallinen kuorinta

Ihon kemiallinen kuorinta

Ihon kemiallinen kuorinta (Chemical Peel) on toimenpide, jolla voidaan parantaa ihon ulkonäköä, tasaisuutta, väriä ja heleyttä. Iho muuttuu kimmoisammaksi ja pintarypyt madaltuvat.

Ihon kemiallinen kuorinta auttaa myös moniin iho-ongelmiin, kuten akne, pigmenttimuutokset ja maksaläiskät. Sillä saadaan myös tasapainottua rasvaista ihoa.

Kevyt kuorinta – Milk peel

Kevyellä kemiallisella kuorinnalla poistetaan ihon kuollut pintasolukko. Lue lisää …