Hampaiden valkaisu – Smiling System

Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu Smiling System -laitteella on turvallinen ja tehokas tapa valkaista hampaita. Menetelmä on nopea ja tulos hyvin pysyvä. Valkaisuaineena toimii karpamiidiperoksiidi.

Hampaiden väri on ensimmäinen asia, jonka toisen ihmisen hymyssä huomaamme. Vaalea hymy parantaa ulkonäköä ja kohottaa itsetuntoa. Mitä vanhemmaksi tulemme, sitä tummemmaksi hammaskiilteemme muuttuu.

Jos hampaissa on paljon plakkia tai hammaskiveä, on syytä käydä ne poistattamassa ennen valkaisua, jotta lopputulos on mahdollisimman tasainen. (Valkaisuun voi tulla kaksi viikkoa hammaslääkärissä käynnin jälkeen.) Valkaisua voi tehdä yhdellä kerralla maksimissaan 30 min, ja tunnin valkaisu jaetaan kahteen eri päivään. Koska valkaisu tapahtuu hammasluussa, se ei vahingoita kiillettä.

Smiling System

Smiling System on uusi innovatiivinen keksintö hampaiden ammattimaiseen valkaisuun.

Hampaiden kiille kuluu ajan myötä huokoisemmaksi. Sen vuoksi se imee itseensä syljen välityksellä ruoissa ja juomissa olevia väriaineita (esimerkiksi colajuomat, kahvi, tee, tupakka ja punaviini).

  • Valkaisuhoidon tuloksena olisi hyvä tulla luonnollisen näköiset, vaaleat hampaat eikä valkaista liikaa luonnottoman valkoisiksi
  • Hampaiden luonnollinen väri on yhteydessä ihon, huulien ja ikenien väriin

Hoitoa ei voi tehdä seuraavissa tapauksissa:

  • Olet raskaana tai imetät
  • Hampaissa on näkyviä reikiä, tai hampaat ovat muuten huonokuntoiset
  • Ikenet ovat vetäytyneet tai jotenkin poikkeuksellisen väriset
  • Hampaissa on proteesit

Valkaisuhoidon tulokset riippuvat hampaan omasta luonnollisesta väristä, ja siitä kuinka syvällä hampaassa värjäytymät ovat. Hampaiden valkaisu tehdään valkaisutarpeen mukaan joko 15 min tai 30 min hoitona. Valkaisussa käytetään karbamidiperoksidia ja led-valoa. Valkaisussa vaalenee ainoastaan oma terve hammas, paikat eivät vaalene. Jos hampaissa on tummempia paikkoja, ne kannattaa käydä vaihtamassa vaaleampiin ennen valkaisua.

Karbamidiperoksidia käytettiin 60-luvulla bakteereita tappavana aineena. Hammaslääkärit huomasivat että sillä on myös hampaita valkaiseva vaikutus, joten ainetta alettiin tutkia enemmän.

Ennen valkaisua hampaat pestään ja valkaisun jälkeen tulee välttää syömistä, juomista ja tupakointia n. 30 minuutin ajan.

Meillä on myös myynnissä kotikäyttöön tarkoitettuja valkaisupaketteja, jolloin kuurin kesto kaksi viikkoa.