Rasvanpoisto ultraäänen avulla

Rasvanpoisto

Rasvakudosta voidaan poistaa tarkasti määritellyiltä alueilta ilman leikkausta.

Rasvanpoisto ultraäänen avulla on hoito, jolla voit päästä ylimääräisestä rasvakudoksesta eroon vain ongelma-alueella josta haluat rasvaa tai selluliittiä poistettavan. Hoito tuhoaa rasvasoluja muutaman sentin syvyydeltä, uusimman teknologian avulla, ilman leikkausta.

Näin rasvan pystyy poistamaan helposti juuri sieltä, mihin se on kertynyt.

Tietoa hoidosta

Hoidossa poistetaan rasvasoluja hoidettavalta alueelta ultraäänen avulla ihoa rikkomatta. Ultraääntä käytetään, koska se on ainoa turvallinen tapa vaikuttaa ihonalaisiin kerroksiin ihoa vahingoittamatta ja turvallisesti.

Ultraääni-impulssit rikkovat ihon alla olevia rasvasolujen kalvoja ja niistä vapautunut rasva kulkeutuu normaalin aineenvaihdunnan kautta pois kehosta. Poistuminen kestää useita viikkoja.
Ultraääni-rasvanpoisto on täysin kivuton hoito, eikä toipumisaikaa tarvita. Voit siis käydä hoidossa vaikkapa kesken työpäivän.

Ultraääni-rasvanpoisto on turvallinen ja hyvin siedetty keino päästä eroon rasvasoluista. On kuitenkin tärkeää huomioida ja käydä lääkärin kanssa terveydentilasi läpi ennen hoitoon tuloa, mikäli olet kärsinyt mm. seuraavista sairauksista tai tiloista:

  • Munuaisten toimintahäiriö
  • Maksan toimintahäiriö
  • Sokeritauti
  • Sydäninfarkti
  • Hoitamaton verenpainetauti
  • Raskaus tai imetys
  • Syöpä tai kasvain
  • Sairaalloinen lihavuus

Hoitoon ei myöskään ole hyvä tulla sairaana.

Yksi hoitokerta suuremmalle alueelle kestää noin 30-45 min. Pienempien alueiden hoitoon riittää lyhyempi hoitoaika. Suosittelemme ottamaan joko kolmen tai kuuden kerran sarjahoidon, jossa kahden viikon välein hoito toistetaan parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Hoitoväli on hyvä olla kaksi viikkoa, näin hoidolla ei kuormiteta elimistöä.

Hoidon jälkeen

Hoito ei vaadi toipumisaikaa, koska se on kivutonta. Voit välittömästi jatkaa normaalia elämää.

Suosittelemme kuitenkin juomaan runsaasti vettä – erityisesti ensimmäisen vuorokauden aikana hoidon jälkeen ja tämänkin jälkeen runsaasti. Lisäksi on hyvä välttää hiilihydraatteja sisältäviä ruokia. Lisää myös liikunnan määrää parhaan tuloksen saavuttamiseksi.